Fullt ös! 

Ja jag längtar tills den dagen då jag har tid att ägna mig lite åt att skriva, att fota och att bara vara. Just nu går allt i ett. Vi fortsätter flyfta saker, teckna avtal, säga upp abonnemang, lösa problem (t ex har vi inte lyckats få igång wifi, så därför det också blir lite dåligt med uppdateringar ), handlar saker på Ikea osv. 

Ovanpå söt som har med flytten att göra så fyller jag och Sara år på söndag, så då ska vi planera en bjudning med lite tårta. Det börjar också dra ihop sig till Karaks parning vilket ska bli jättespännande! 

Men det blir mycket utomhusvistelse, hinner med lite hundträning i trädgården och promenader på landet. Och nu väntar jag bara på en sval kväll då jag inte är helt slut, då jag och karak ska ha vår första dragtur här ute! 

2 reaktioner till “Fullt ös! 

  1. Vad roligt att ni kommit från lägenheten och stan. Jag har inte varit inne på din blogg på flera månader och slås av hur mycket gladare du verkar, fint att se! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s