Första träffen med Alta, premiärdrag och lantliv 

Igår bar det av mot Sara passout.se för Karaks första träff med Alta, som nyligen börjat löpa. Med var också Emelie – malamutepacklife, som är uppfödaren bakom denna parning. 

Altas och Karaks möte var en fröjd för ögat, även om Alta föredrog att leka framför andra aktiviteter. Men det fanns definitivt ett intresse mellan dem, så vi skrev kontrakt och bestämde en ny träff nästa vecka då Alta förhoppningsvis är mer redo. 

Idag, förutom att det råkar vara min födelsedag, så har det nya draglivet börjat här ute på landet. Jag och Karak gjorde vårt premiärdrag och sedan tog jag med mig Andreas och de andra hundarna och vi han oss ut på en joggingrunda. Helt underbart att äntligen ha kommit igång! 

Innan draget var min syster och mina föräldrar här för att fira min och min systers födelsedag  (vi är ju tvillingar ), jag hade bakat en prinsesstårta dagen till ära. Pappa hade med sig Zelda vilket påminde mig om att jag måste låna hit henne och sätta upp lite agilityhinder! 

Dagen avslutades med oxfilé och Amarone och en känsla av välbehag och lycka! 

3 reaktioner till “Första träffen med Alta, premiärdrag och lantliv 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s