Snälla hösten, kom!

Och så kom värmen tillbaka, vad är detta? ? Jag som precis börjat glädja mig åt att jag kan ta på mig lite varmare kläder, ta ut hundarna på en dragtur och mysa med tända ljus och varmt te. 

Idag har det varit högsommarvärme och jag har ägnat mig åt att vara inne och packa upp flyttkartonger medan hundarna har legat ute och flämtat i skuggan. 

Jag vill ha höst! Jag längtar efter att få ta på mig mina Arrakbyxor, en tröja och träna hundarna i svala temperaturer. Jag längtar efter kalla soliga höstdagar då naturen är klädd i orange och rött och då man kan leta svamp och sen dricka kaffe i skogen.

Ikväll, när temperaturen hade sjunkit tog jag och Andreas en premiärsväng med vagnen. Det blev en kort dragtur, mest för att känna på, eftersom jag inte ville köra hundarna så hårt. Det var första gången Andreas körde drag,  och jag tror att han tyckte att det var kul!  😉

Annars fortsätter vi att ha ett fullbokat program, varvat med lite kvällsmys i mörkret.

Vi har också hälsat på en av våra närmaste grannar, islandshästarna! Det är lite av en dream come true att bo så här omringad av hästgårdar. En granne erbjöd mig också att rida nån av deras hästar, vilket jag inte tackar nej till! 

2 reaktioner till “Snälla hösten, kom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s