Fest, värme och hundgårdsbygge

Vårt schema fortsätter att vara fullbokat. I helgen hade vi en inflyttningsfest med sjutton människor och fem hundar. Det var högsommarvärme och vi grillade hamburgare på vår altan. 

Det fortsätter att vara sommarvarmt vilket gör att vi inte kan dra så mycket som jag skulle vilja. Det börjar dock bli svalt på kvällarna, så då kan man börja utnyttja dem (så länge man inte har deckat i soffan av utmattning ). 

Idag har vi påbörjat hundgårdsbygget också, vilket har gått jättebra. Vi bygger den runt den bod som ska bli hundkojan, men tanken är att sen fästa sektionerna i sjävla hundhuset när vi är färdiga med den, för att få en större hundgård. Hundkojan ska byglas utifrån en liten verkstadsbod som stod i trädgården när vi flyttde in. Där ska det isoleras och bygga på nytt tak. Om jag ska vara ärlig så tycker jag att det är roligt att bygga hundgård 🙂 Den här hundgården vill jag lägga energi och omsorg på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s