Kvällsdrag i bygden

Nu börjar det bli svalare på kvällarna och nyss spände vi hundarna framför vagnen och tog en tur runt om i bygden. Tyvärr har flytten och allt vad det innebär gjort att vi inte hunnit komma igång så mycket med draget, men nu kommer det nog lätta, plus att jag hoppas på lite svalare temperaturer! 

Vi hann uppleva två hundmöten, ett bilmöte och en träff med en av de närmaste grannarna innan vi styrde hemåt. Dia blev så rädd för grannen att hon slingrade sig ur dragselen och stack ut på fältet. Sedan stod hon och betraktade oss på håll när vi pratade med grannen. Men Dia försvinner ju inte, och det var inga problem för mig att gå och hämta henne när vi presenterat oss färdigt. 

Trots lite bök så var det en lyckad tur och Karak drar ju som en gud, han drog nästan hela tyngden själv. Men vi börjar inse att vi skulle behöva en till hund som verkligen DRAR. Jag vill inte lägga en sån tyngd på Amy och Dia är ingen hund att räkna med. Så det har börjat snurra lite tankar i huvudet 😉 

5 reaktioner till “Kvällsdrag i bygden

  1. Ja bah direkt: Klart du ska ha en till! Haha :P… har själv kontakt med ett par uppfödare för tillfället, och vi är lite i valet och kvalet om det är en dragstjärna vi är ute efter, eller mer en mer slapp sällskapshund att hobbydra med ^^

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s