Wifi och andra livsnödvändigheter

Herregud vad man är beroende av internet! Det märker man verkligen den dagen man står där utan. Vi har haft svårigheter med att få igång wifi i huset, och ikväll höll jag på att bryta ihop när det inte fungerade trots att tekniker från Telia sagt att det skulle göra det. Till råga på allt håller min surf på telefonen på att ta slut (som jag har levt på de här veckorna) och jag är spärrad från att fylla på eftersom jag inte betalat en mobilräkning som försvann i flytten. Vilket guldläge!

Men tillslut fick vi i alla fall igång wifi i huset och det var som om en tung sten bara lättade från axlarna. Känslan av att bo långt ute på landet helt utan internet har orsakat känslor av panik. Man gör ju allt via internet idag, det är skrämmande hur beroende man egentligen är. Men men, nu har jag internet igen och allt är som det ska! 😀

Imorgon kommer det hit en hel del vänner och familj (igen) vilket ska bli väldigt trevligt! Men (handen på hjärtat) så kommer det också bli väldigt skönt nästa vecka när allting förhoppningsvis har lugnat ner sig lite, för det har varit så otroligt mycket de här veckorna.

Ser fram emot hösten!

En tanke på “Wifi och andra livsnödvändigheter

  1. Haha, känner igen det där! Man tappar internet en stund och så vet man inte vad man ska göra. Man skulle ju göra allt på internet just då! xD
    Skönt att ni fick till det och att det funkar som det ska nu *peppar peppar*. Hoppas ni får trevligt imorrn!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s