Rasspecial och slädköp – det här är bara början

Idag blev det en nätt liten resa till Voxna och rasspecialen för siberian husky. Dels för att jag ville se specialen, men också för att jag bestämt träff med en tjej som kom dit, inte bara med sina hundar utan också med en släde på biltaket. En släde som jag har köpt. Har ju längtat efter en släde ett bra tag nu, så varför vänta? En nätt och fin liten släde som jag tror kommer att passa oss perfekt. Så nu är det bara att hoppas på en vinter med mycket snö!

Förutom att köpa släden så gick jag och Amy runt och kikade på draghundar och draghundsfolk, stora draghundsbilar och draghundstillbehör. Kan ju säga att jag blev inte så lite sugen på att utöka vårt lilla spann och att utvecklas inom allt som har med drag att göra. Vi pratade lite med en veteran som hållit på sedan 80-talet och jag fick en härlig känsla av att det här är bara början. 

20160925_130112

 

2 reaktioner till “Rasspecial och slädköp – det här är bara början

  1. Men?! Var du där idag?! Och jag missade dig! Hade ju gärna sagt hej! Alltid roligt att träffa folk man läser om, börjar prata med online! Jaja, det kommer fler chanser hoppas jag! 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s