Fokuserad på drag

Har suttit i ett antal timmar (tror jag) och försökt ändra lite på bloggdesignen, men f-n vad svårt det ska vara att bli nöjd!

Har kommit in i en kreativ period då jag vill förnya saker, arbeta för framtiden. Vi har en hel del planer inför hösten, vilket ska bli väldigt spännande, men tyvärr lite för ovisst ännu för att gå ut med det här. Det som däremot inte är någon hemlighet är att vi letar efter en till draghund. Ser fram emot att få börja med ett fyrspann (och hoppas på att jag ska få bukt på Dia). Har beställt nya draglinor, så nu är jag snart redo!

Även om dagarna fortfarande är onormalt varma så blir det fort svalare på eftermiddagarna, så passar på att ta lite turer med Karak och cykeln. Det roliga är att Karak klarar av störningar mycket bättre när han drar än annars. Det är mycket hästhagar här där vi bor, men det har gått superbra att ta sig förbi hästarna, trots att de helt plötsligt kan börja hoppa och studsa när vi kör förbi. Även möten med andra hundar har gått förvånansvärt bra. Karak är väldigt fokuserad på att dra och det är inte mycket som kan komma i vägen då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s