Något har hänt med Amy

Man kan se ett tydligt samband mellan flytten ut till nya huset och Amys stora förvandling. Hon är som en annan hund; sprallig, glad, högljudd och lekfull. Det var ett tag sedan jag såg henne så här. Hon har inte varit direkt nedstämd, men hon har varit en väldigt lugn hund. Så det är mest hennes plötsliga livlighet jag har noterat. Livet för mig och hundarna har ju inneburit stora förändringar och perioder av inaktivitet och boende i lägenhet.

Ärligt talat så tror jag att Amy känner av att jag mår bra, och jag tror att alla känner att vi har hittat vår plats i livet igen. Ibland har jag undrat vad som har hänt med Amy, då hon ibland nästan har känts stressad. Men jag tror helt enkelt att hon är glad. I lägenheten låg hon mest i hörnet under bordet. Nu har hon kommit till ett nytt hem på landet, med stor inhägnad tomt, skogspromenader och en massa drag. Det har helt enkelt väckt livslusten i henne igen. Och det är en känsla hon med säkerhet delar med Dia, Karak och mig själv.

Idag fick jag en framtidsvision också, och det känns som om jag är på gång nu. Dags att göra drömmar till verklighet.

 

2 reaktioner till “Något har hänt med Amy

  1. Åh, va underbart! Att ni alla är glada och lyckliga i huset, med naturen och allt runt hörnet! 😀 Kul med förändringen på bloggen!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s