Drag i blåst och lera

Nu verkar det som om hösten har kommit på riktigt. De två senaste nätterna har jag vaknat av det piskande ljudet från regnet och blåsten utanför. Så länge jag inte vill göra utomhusaktiviteter tycker jag att det är en mysig känsla, och när jag åkte in till affären i bilen och såg gula löv vina förbi bilrutorna log jag för mig själv. Äntligen riktig höst!

När regnet hade dragit förbi tog jag och Andreas cykeln och vagnen och gav oss ut på en dragtur i blåsten och leran. Vi var inte rena när vi kom tillbaka, men glada!

20160929_164642

Det var första dragturen med de nya dragfästena som Andreas fixade igår kväll, efter att vi inhandlat lite saker på bauhaus. Jag har länge velat köpa ett dragfäste till cykeln, men inte kommit till skott eftersom de är så dyra enligt min åsikt. Så nu har jag fixat ett tillfälligt fäste, gjort av stålvajer. Det funkade riktigt bra, och likaså fästet på vagnen. Bara att tuta och köra! Nästa projekt är att fixa stänkskärmar på vagnen.

20160929_164809

20160929_164814

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s