Planer för hundgården

Idag har vi haft en produktiv dag ute på tomten. Efter frukost tog vi tag i projektet att plantera alla tulpaner som vi fick i inflyttningspresent. Vi befann oss på framsidan, och hundarna fick vara med i linor eftersom vi inte har inhägnad på den sidan av huset. Solen sken, katterna gjorde oss sällskap och hästarna stod i hagen och tittade på. Katten Sushi, som man inte kan beskylla för att vara blyg, gick fram till hästflocken ett par gånger för att hälsa.

 

Efter arbetet med tulpanerna gick vi över till planeringen av hundgårdsbygget. Vi har ändrat våra planer, och tänker att vi nu ska bygga hundgården i anslutning till en av redskapsbodarna, och göra om den till ett hundhus. Det är större, vilket är bra eftersom vi tänker att vi ska utöka flocken. Vi började med att flytta inhägnaden så att hundarna har fått mer utrymme. Planen är att utöka inhägnaden ännu mer när vi byggt klart hundgården. Jag har såå länge drömt om att bygga en stor och fin hundgård, så ser verkligen fram emot det här projektet.

20161001_16390520161001_164638

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s