Hundvakt, drag och en liten film

Jag har nu gjort en rubrik i menyn som heter filmer, kan vara kul att ha dem samlade. Filmade en snutt i skogen häromdagen, innan batteriet i kameran tog slut.

Jag skulle även filma min och Karaks dragrunda idag, men kameran dog på parkeringen, trots att jag laddat den nyligen, så vet inte om det är något fel på den. Hur som helst var det en väldigt härlig dragtur vi hade idag, förutom det faktum att jag överraskades av hur kallt det var och insåg snabbt att jag hade tagit på mig alldeles för tunna handskar. Jag och Karak har på allvar börjat bygga upp hans uthållighet. Idag körde vi en längre sträcka, men han klarade det utan problem. Jag har även börjat träna ordentligt på att han ska springa på höger sida av vägen, för han har en tendens att byta sida ibland. Så jag har börjat lära in höger sida, vilket har gått väldigt bra.

Idag har vi också hämtat hem Rex som ska bo här i ett par dagar. Medan hundarna lekte på gården har vi fortsatt med projekt hundgård. Det går bra med hundarna och Rex, men Karak är lite svartsjuk, och ser alltid till att befinna sig mellan mig och Rex. Det är mest inomhus, för när de är ute på gården leker de väldigt fint. Rex har en tillflyktsort i vårt sovrum, och om jag känner Karak rätt så kommer han att vänja sig snart.

img_7238-2eimg_7224-2e

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s