Är det löp på gång?

Nu är det snart ett år sedan Dia löpte, och vi har flera gånger trott att det har varit på gång, men ännu har ingenting hänt. Just nu är vi ju hundvakt åt Rex, och i det stora hela går det bra, men Karak är ovanligt vaktig mot honom. Kanske känner han av att Dia är på gång att löpa, för han är också vääldigt förtjust i henne, följer efter henne hela tiden och nosar i hennes rumpa. Det är nästan så att det vore skönt om det blev av snart, så att vi kan få det överstökat.

img_6756-2e

Förutom att hålla koll på hundarna här hemma så att Rex kan känna sig bekväm också, så fortsätter jobbet med gården, samtidigt som vi håller på att flyttstäda i lägenheten, och på onsdag ska vi på en starta-eget-mässa som anordnas av arbetsförmedlingen, vilket ska bli väldigt spännande. Så det är många saker på gång samtidigt. Jag längtar så tills allting med lägenheten är förbi så att jag kan satsa 100% på det nya boendet och på framtiden.

20161003_09045820161002_214411

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s