De andra djuren

Det blir mycket hund hela tiden, av självklara skäl. Men vi har några till familjemedlemmar att ta hand om. Det är sköldpaddan Moses, fiskarna, grodorna, den afrikanska zebramusen Frans och sen katterna Sushi och Kokos.

Djur är så fantastiska, och jag skulle ha fler om jag hade ett större hus, haha. Min dröm har alltid varit att bo på en gård med en massa djur. I brist på andra djur får det i alla fall bli en massa hundar.

Sen är det ju det här med att få alla djuren att gå ihop. Det tog ju ett tag innan Karak hade vant sig med katterna, men nu fungerar det hur bra som helst! Akvariedjuren är inga problem och Frans bur står i sovrummet dit hundarna inte kommer på grund av en barngrind. Katterna är lite på buren ibland, men då brukar jag distrahera dem, så att Frans inte blir stressad, eller så hänger jag en filt över buren. Att sträva efter harmoni är viktigt.

img_6862eimg_6867-3e20160928_105326img_6864-3eimg_6877-2e

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s