Stora förändringar

Det är mycket förändringar på gång, vilket jag redan har antytt några gånger. Ni vet hur det är när man har en massa planer, men när man är rädd för att gå ut med det innan allting har gått i lås.

Imorgon ska jag och sambon i alla fall gå på en starta-eget-mässa för att samla information. Min dröm har ju länge varit att starta eget inom hund, men som de flesta redan vet är det ingen bransch man blir rik på. Så det gäller att arbeta på flera nivåer och vara realistisk. Min tanke är att kombinera det med andra saker, men en sak jag länge har varit väldigt sugen på är att öppna någon form av pensionat i liten skala. En annan sak som är säker är att jag ska påbörja någon form av utbildning inom hund, och troligen blir det hunddagisutbildning till att börja med eftersom det behövs om man ska öppna någon form av verksamhet.

Sen är det planerna att utöka flocken, och tankarna kretsar kring om det ska bli en valp eller en vuxen hund. Jag har länge längtat efter en valp, att få forma en individ från början, men fördelen med en vuxen hund är att man kan skaffa en som man kan börja dra med direkt, eftersom vi faktiskt behöver en till draghund. Vi har ju även pratat om att i framtiden skaffa en till csv. Vilka jobbiga val, haha!

Framtiden känns i vilket fall som helst spännande och utmanande, och jag är en person som älskar utmaningar. Jag vill skapa saker, bygga upp någonting eget, något jag brinner för. Vad ska man annars göra här i livet?

20161004_12191620161004_104725

 

 

2 reaktioner till “Stora förändringar

 1. Hej!
  Kan bara säga: +1 på den!
  Tycker det är jättehärligt att du vågar gå din egen väg. Man har blivit lärd att man ska plugga- skaffa jobb-jobba-gå i pension….livet ska levas hela vägen och då får man fokusera på det som gör att man mår bra och blir glad!
  Lycka till!
  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s