Det här med att tävla

Jag har en stor ”brist” när det kommer till hunderiet, och det är att jag är en person som är rädd för att tävla. Jag är verkligen ingen tävlingsmänniska; jag har för känsliga nerver, blir för nervös och gillar inte att vara i andras blickfång. Jag är en person som hellre står bredvid och tittar på.

I november är det malamutespecialen uppe i Huså, vilket jag är väldigt sugen att åka på. Och jag ska erkänna att det känns lockande att någon gång ställa upp i en tävling, inget seriöst utan mest för skoj skull, men jag vet inte om jag vågar ännu. Kanske efter att ha spenderat lite mer tid på såna tillställningar. Och det är i alla fall det första steget; jag har ett mål att åka på fler dragtävlingar, för det är så kul att vara där på plats och känna pulsen.

Vi får väl se om vi lyckas ordna något boende så att vi kommer iväg till specialen, hade varit väldigt roligt!

En tanke på “Det här med att tävla

  1. Åh, men åk! Det är säkert jätteroligt där! Har ju själv ingen anledning att åka, då jag inte har en malamute, och kan just nu inte åka bara för skojs skull, ekonomin sätter lite stopp. Däremot samojedspecialen i februari, dit ska jag! 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s