I väntan på ett besked…

Jag går och väntar på ett besked. Om knappt en månad får jag veta om det kommer att flytta in en fin ung tik hos oss… Det är en vän till mig som eventuellt behöver ett nytt hem åt sin tik på ca ett och ett halvt år, blandning malamute/husky. Men det är lite bitar som ska fall på plats först. Egentligen hade jag ju tänkt en renrasig malamute, men eftersom omständigheterna blev så här, och det är en fin hund som behöver ett nytt hem, så får det komma i andra hand. Jag har ju absolut inget emot blandraser i sig, mer att jag har blivit så himla förtjust i malamuterna. Men den här hunden kommer ju inte bli den sista heller.

Hur som helst, antingen blir det ju så att hon flyttar in till oss, annars hittar vi en annan hund. Blir allt mer sugen på en valp, även om det innebär att det tar ett tag innan man kan börja dra med den. Börjar i vilket fall som helst bli allt mer sugen på vår fjärde hund, vilken det än blir. Hur det än blir så kommer det bli bra, det vet jag ❤

20150728_143924-1

Det här är tiken när jag träffade henne som liten valp ❤

 

2 reaktioner till “I väntan på ett besked…

  1. Ååh, va spännande! Så roligt med en till hund i familjen/flocken! Längtar så tills det är min tur! Men det är så roligt att läsa och se hur det går för andra med! 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s