Nya vänner genom bloggen

Det är kul hur det här med bloggen inte bara har lett till att man har fått kontakt med folk över nätet, utan också att det har gett mig vänner som jag träffar även i ”in real life”. Kära Sara är en sådan, som faktiskt har blivit en av mina bästa vänner, och idag packade vi in hundarna och åkte till Varga och hennes supervackra tamaskan dog Lobo. ❤

Inte helt oväntat gick inte Karak och Lobo så bra ihop (mest på grund av Karak), vi kände rätt fort att de inte borde vara ihop, och det kan ha förstärkts av det faktum att Dia troligtvis ska löpa snart. Men Dia och Amy är ju aldrig något problem, och vi tog en skogspromenad med de tre hundarna medan stackars Karak fick sitta i bilen. Vi tog med honom för att testa, för ibland går det ju bra med andra hanar. Vi får se om Dia börjar löpa någon gång snart, och om det kan ha spelat in på Karaks beteende.

Efter promenaden tog vi en kaffe inne i Vargas kök, Dia sökte skydd i tryggheten under köksbordet och Amy letade matrester medan Lobo var överlycklig och oavbrutet ville leka med Amy. Amt bjöd till ibland, och ibland var hon häxan surtant och sa ifrån. Var svårt att få bra bilder med en slö mobilkamera och hundar i ständig rörelse. Hur som helst var det ett mycket trevligt besök och nästa gång har vi bestämt att träffas i en rasthage så att de kan få springa lösa och busa. Känns som om både hundarna och vi människor kommer att trivas ihop 🙂

20161014_14524120161014_162314

 

 

 

En tanke på “Nya vänner genom bloggen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s