Nu börjar planeringen på riktigt

Igår och idag har planeringen av det nya företaget påbörjats på riktigt. Jag har börjat fylla i affärsplan, kladdat på en budget, gjort listor över inköp och utgifter, påbörjat kontakt med kommun och länsstyrelse. Det är en hel del att tänka på, men det är en otroligt stimulerande utmaning. Jag har också börjat skissa på en hemsida, vilket är det roligaste av allt. Jag älskar att designa webbsidor och fundera över layouter…

Det är nu det börjar kännas på riktigt.

Är jag rädd? Faktiskt inte. Jag har en tendens att vara rätt positiv till nya saker och förändringar. Jag har ju faktiskt varit sugen på att starta eget i ett par år nu, så det känns bara väldigt härligt att jag äntligen är här. Och jag tänker lite som så att man måste våga satsa på sina drömmar, för vad ska man annars göra?

Jag om någon vet att livet helt plötsligt kan förändras, att allting inte blir som man har tänkt sig, och att livet inte är en självklarhet. Jag försöker hellre och misslyckas, än att ligga på dödsbädden sen och ångra att jag aldrig försökte.

e20161015_224327

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s