Ett nytt paradis

Idag har det varit fortsatt arbete på gården. Jag har bland annat ägnat mig åt att röja upp i ”lillskogen”, hörnet av vår tomt där det växer lite träd och buskar. Jag förberedde inför att vi ska utöka hundarnas inhägnad så att de har tillgång till större ytor. Det blir också kul för dem att ha lite granar att undersöka. Hundarna har busat på gården oavbrutet i princip hela dagen, inte konstigt att de nu ligger som tre klubbade sälar här inne.

När jag höll på ute på tomten gick jag runt och trivdes oförskämt bra. Älskade hem! Det är en oslipad diamant. Här finns det mycket att sätta tänderna i, men varje sak man gör kommer att få effekt. Jag har alltid varit en väldigt hemmakär person. Jag MÅSTE trivas i mitt hem och känna att det är min fristad. Jag är också väldigt intresserad av inredning, och det är så kul att se hur allting sakta med säkert förvandlas från någon annans hus till mitt hem. 

20161017_12434920161017_133115

”lillskogen” bakom kullen

På grund av det fina vädret har vi prioriterat utomhusjobb. När höstrusket blir mer påtagligt är mitt nästa projekt att måla inne. Luckorna och dörrkarmarna i furu, den fulgula hallväggen…allt ska bli vitt!

20161017_162645

Här snubblar man både på hundar och benknotor

På dagarna jobbar vi och på kvällarna är vi inne och myser med eld i kaminen och te i koppen. Medan hundarna trängs i soffan sitter jag på golvet med datorn och pysslar med nya hemsidan, och jag är så glad att jag har hittat ett nytt paradis…

20161016_23492120161016_23493220161016_234957

En tanke på “Ett nytt paradis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s