Varghundsvän

Nu har det börjat komma lite gråare dagar här i Uppland. Mulet och ibland regn. Det är väl oundvikligt den här årstiden.

Så vad gör man en mulen dag som denna? Jo, man packar en liten ryggsäck med fika, stoppar in hundarna i bilen och åker för att träffa vänner. Vi träffade Varga och Lobo i stadsskogen idag, hundarna fick springa och busa och vi fick sitta och dricka kaffe och Loka och prata lite. Vi hade bara med oss Amy och Dia eftersom jag inte vill släppa Karak tillsammans med Lobo. Men nästa gång tänkte vi att de kunde få en koppelpromenad bara de två, så Karak i alla fall slipper försvara sina brudar.

Det är så kul att se dem leka ihop! Särskilt Lobo och Dia, man ser verkligen likheter mellan dem på sättet de leker. Hårdhänt, full fart och hastiga svängar. Det är inte alla hundar som hänger med. Det är en av anledningarna till att jag bara älskar raser som varghundar och polarhundar; deras energi, styrka och livskraft!

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s