Känslan när man börjar ta tag i allt

Jag levde i en svacka i ett och ett halvt år. Saker och ting fick vänta. Livet fick vänta. Jag hade fullt upp med att rida ut stormen.

Med detta som bakgrund så är det helt underbart att känna den där styrkan och viljan att ”ta tag i allting”. Äntligen har jag börjat förverkliga mina drömmar, jag läser den där utbildningen jag tänkt i ett par år att jag ska läsa, jag har kommit igång ordentligt med draget, vi har börjat bygga den där fina hundgården jag har velat bygga i evigheter, osv.

img_8098-2eimg_8114-3eimg_8200-2eimg_8137-2e

Idag har det regnat heeeeela dagen, så då har jag passat på att börja måla inomhus. Det kommer att bli så himla fint när all furu har förvandlats till vitt! Jag har så otroligt många idéer om vad jag vill göra i hemmet och på gården att det ofta är jobbigt, eftersom man vill göra allting på en gång! Men var sak har sin tid.

Men det känns som om bitarna faller på plats, en efter en. Det som är upplyftande är också att jag märker att ju mer man ”tar tag i” desto lättare blir det att ta tag i nästa sak, och nästa. Det blir en positiv energiskapande cirkel.

20161023_16224120161023_164544

 

 

2 reaktioner till “Känslan när man börjar ta tag i allt

  1. Åh, va härligt! Måste ju säga att jag blir ju helt klart pepp av att läsa att du är pepp! Och alla foton på vovvarna gör ju inte saken sämre! 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s