Så här i efterhand är det tydligt hur vilsen jag var

Ibland bläddrar jag bakåt i bloggen. För mig är bloggen som en dagbok, den gör det möjligt att gå tillbaka och läsa om händelser, tankar och förändringar som har passerat i livet.

Häromdagen råkade jag hamna ett år bakåt i tiden och jag fastnade i texten, brutalt påmind om hur livet var då. Det som också slog mig var hur uppenbart vilse jag var. Tvivlade på det mesta, vad jag ville komma här i livet, hur framtiden skulle bli, vad jag skulle satsa på inom hundvärlden. Jag försökte bekämpa den här vilsenheten genom att klänga mig fast vid övertygelser jag hade för stunden. Jag var helt säker på att det skulle gå att lösa ut mitt ex från huset, så att jag kunde bo kvar där. Allting annat var för smärtsamt att tänka på. När det sen blev ett faktum att den enda möjligheten som fanns var en försäljning var det ett uppvaknande som kändes som en örfil.

Jag tvivlade mycket över vilket typ av hundliv jag ville ha. Jag tvivlade faktiskt på om det var draghundar jag skulle satsa på. Saknaden efter Wynee förstärkte min kärlek till vallhundar, och pendeln slog över för en kort stund. Det blev däremot kortvarigt, för min kärlek till polarhundar är som kärleken till sin familj; ibland är de rätt krävande och det kan kännas som om man behöver en paus. Men kärleken är orubblig och utan dem är man ingenting. Och sen kom Karak ❤

Att blicka bakåt ger mig perspektiv och vaggar in mig en trygghet att jag nu faktiskt har hittat my way of life. Jag älskar fortfarande vallhundar, och det skulle inte förvåna mig om det flyttar hit en sådan någon gång i framtiden, men jag är 100% säker på att jag vill omge mig, min kropp, min själ och mitt liv med dragisar!

img_1973-2eimg_2091-kopia-2e

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s