Möte med varghund och vandring till fornborg

Idag fick vi äran att bekanta oss med den underbara csv-tiken Lovis och det blev en lång vandring i terräng till en fornborg, inte allt för långt från vårt hem. Äntligen fick hundarna springa lösa och busa, vilket var ett tag sedan på grund av älgjakten.

Det är alltid lika kul att träffa nya csv, och jag fascineras alltid lika mycket över vad den rasen väcker i mig. Lovis var ung, busig och mycket mer framåt än vad Dia är. Hon fattade verkligen tycke för Amy och de busade en hel del. Lovis ville nog busa mer med Dia, men dels så var Dia lite försiktig av sig eftersom det var två främmande människor med under promenaden, och sen så är ju Karak så påverkad av Dias kommande löp att han var runt Dia hela tiden, så Lovis kunde aldrig busa med Dia utan att Karak var där. Och Lovis tyckte nog att Karak var lite stor och läskig. Men förutom att Karak är lite extra nära Dia just nu så kom hundarna väldigt bra överens.

Hoppas Dia börjar löpa snart, så det hela blir överstökat 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s