Välkommen Zelda

Lite plötsligt och oväntat, men inte mindre mysigt har vår flock utökats. För några dagar sedan blev det bestämt att Zelda, min pappas tervueren, ska komma och bo hos oss. Det har varit på tal ganska länge, då min pappa har känt av allergi under en längre tid. De har försökt lösa det ändå, och jag har ju haft Zelda hos mig när jag bodde i andra huset, men tillslut kände de att alla; både de och Zelda själv, skulle må bättre av att bo hos oss. Det är ju jättebra att hon ändå kan stanna inom familjen, och vi har ju ett nära band, Jag och Zelda.

Så idag kom hon hit för att stanna. Vi har varit ute på promenad, och lekt lite i trädgården. Hon och våra hundar känner ju varandra hyfsat redan, så det ska nog fungera bra alltihop.

Det här kommer inte påverka våra planer på att skaffa en till draghund, eftersom det fortfarande är en önskan och ett behov hos oss. Zelda är en så pass ”lätt” hund att det inte känns som så mycket ytterligare jobb för vår del. Tiden får utvisa hur pusselbitarna ska falla på plats.

img_2797-2e

 

6 reaktioner till “Välkommen Zelda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s