Lugnet innan stormen

Så vad har vi gjort idag, första dagen med Zelda? Vi har bytt till vinterdäck på bilen och vi har gått i skogen, och busat på gården. Förutom det så pluggar jag vidare på utbildningen, vi har suttit och planerat ombyggnationen av ”gäststugan”, den ska nämligen bli hundhus till vårt företag. Så det ska byggas boxar och ett litet kontor.

Det känns lite som lugnet innan stormen, på flera plan. SMHI har lovat snö på onsdag, och på torsdag. Därav däckbytet! Det är också en ”lugn” tid innan vi på allvar drar igång med företaget. Nu befinner vi oss i ett planeringsstadium och man känner sig lite distanserad ibland. Men ju mer det närmar sig, ju mer förberedelserna kommer igång, desto mer verkligt känns det.

img_8896-2eimg_8905-2eimg_8913-2eimg_8899-2e

En tanke på “Lugnet innan stormen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s