Jag har fastnat i samma fälla

Idag har det varit en bra dag, lugnt och utan dramatik. Dia har också äntligen börjat löpa, vilket vi hurrar lite för. Vi har pysslat lite med hundgården, gått i skogen och arbetat vidare på affärsplanen. Jag längtar efter mer snö! Jag längtar efter riktigt fina vinterdagar och en massa vinterdrag!

Och jag måste erkänna en sak: jag har fastnat i samma fälla som så många andra. När jag började med drag var det i liten blygsam skala med Amy, körde lite med cykel och sen med kicksparken. Jag tänkte att jag var nöjd med att hålla det hela på den nivån. Att jag inte var ute efter det där ”riktiga draghundslivet” med tio hundar, hundgårdar, slädar och fjäll. Man hörde så många som beskrev att när man väl har börjat kan man inte sluta, och man vill bara ha mer av det goda.

Och jag har fastnat. Jag vill ha mer. Och när jag ser bilder på de där vidderna fylls jag av längtan. Men, jag har hela min familj och i princip alla mina vänner här nere, och jag är en social varelse. Jag har starka band till min familj. Men, man kan i alla fall försöka ordna det så bra som möjligt här där jag bor. Får vi bara snö nu i vinter så att jag kan premiärköra släden så är jag en lycklig människa.

20161103_11345920161103_113444img_0229-2eimg_7876-2e

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s