Vi väntar på snön!

Det är så underbart, det har blivit minusgrader och vinter. Så nu väntar vi bara på mer snö! Det har snöat ikväll, vi tog en härlig promenad i det lätta snöfallet. Det ska snöa lite imorgon, samt tisdag och onsdag. Jag har sett till att släden och kicksparken står redo i garaget. Jag saknar draget, har inte kunnat dra med cykeln eller vagnen på ett par dagar då det är fullt med isfläckar på vägarna.

Dagen bjöd också på shopping på bauhaus för att inhandla det sista till hundhuset. Det är en sån härlig känsla att äntligen få hundgården klar!

I övrigt är det lugnt och skönt här hemma, det verkar gå lite upp och ner när det gäller hur mycket Karak påverkas av Dias löp. Än så länge är han inte hysterisk utan bara intresserad, men nu får de aldrig vara ensamma utan tillsyn. Det enda Karak tycker är riktigt jobbigt är när han måste vara ensam med Amy i hundgården, utan Dia. Då ylar han olyckligt, men brukar lugna ner sig efter en stund. Som tur är så har vi ju inte så många nära grannar.

Jag är glad över att snön kom en månad tidigare i år än förra året, då kom första snön sista november.

img_4407-2e

Karak och Dia när första snön kom förra året, 30 november 2015

2 reaktioner till “Vi väntar på snön!

 1. Hej! Vad kul att hundgården snart är klar!
  Hade varit jättekul om du ville lägga upp en liten guide för drag! Jag har ingen aning hur det fungerar men det verkar så himla kul! Jag förstår inte hur man får hundarna att gå åt rätt håll hehe. Hur börjar man träna? Går man med sele först? Tänker att det kan vara svårt för dem att vara med på att de ska dra hela tiden eller kommer de in i det naturligt? Helt enkelt en ”Drag for dummies” 😉
  //Louise

  Gilla

  1. Ja absolut, inte för att jag är nån expert, men jag har tänkt att jag kan dela med mig lite av hur man kommer igång och så, så det finns på agendan! Alltid kul med tips 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s