Projekt hundhus i brist på snöfall

Igår var det en dag med mycket intryck, och vi åkte hem ifrån hundhjälpen glada och på topp. Besöket hos hundhjälpen handlade mycket om den utökade flocken, om flockliv och om att se till varje individ. Det var väldigt givande och kul, de är väldigt duktiga där. Vi fick höra att vi verkade ha en väldigt fin relation med Karak, och med de andra hundarna också, och att vi tänkte rätt i många av våra tankar, men vi fick också många bra tips som jag kommer att ta med mig.

Mötet med den nya hunden har skjutits upp på grund av sjukdom, och idag hade jag hoppats på en massa snö. Knappt en enda snöflinga! Snön täcker inte ens grusvägarna här ute, så det var ju bara att glömma släden. Istället jobbade vi på projekt hundhus som kommer att bli helt klart de närmaste dagarna. Så idag har vi haft en riktig utedag tillsammans med hundarna, från morgon till kväll. Hundarna har sprungit runt på gården och sen tog vi en lång promenad med alla fyra tillsammans.

Det är så härligt att se att de börjar hitta varandra, och att de har så kul ihop! Enligt SMHI ska det snöa hela natten och hela dagen imorgon så jag hoppas såååå att det i alla fall kan bli kicksparkpremiär imorgon. Jag ser verkligen fram emot att få inviga släden och att komma igång med vinterdraget!

20161108_11373820161107_08560820161108_11383620161108_113817

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s