Premiär med släden!

Idag snöar det för kung och fosterland här ute! Jag är helt lycklig, och efter frukosten åkte släden fram! Det var lite tungt före med all nysnö som kommit och kommer hela tiden, men det var en fantastisk känsla!  Zelda fick springa lös bredvid, och i lina när vi passerade lite grannar och hästhagar.

Jag hade Amy och Karak fram och Dia bakom, vilket fungerade kanonbra! Dia börjar verkligen vänja sig vid det här med draget och att springa i spann med nacklina och allt. Och det bästa är att det börjar kännas som om hon tycker att det är riktigt kul ❤ Karak och Amy jobbar superbra tillsammans längst fram (även om det mest är Karak som tar i från tårna, haha).

Det gäller att verkligen passa på med släden nu de här dagarna som det ska vara minusgrader framöver, man vet ju aldrig hur länge snön ligger kvar.

20161109_12091820161109_12131820161109_120617

En tanke på “Premiär med släden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s