Vacker morgon och fartfylld kväll

I morse när jag klev upp låg solen och kikade bakom trädtopparna och målade snölandskapet i varma vackra färger. Jag gick upp, klädde på mig, tog med mig vedkassen och kameran och gick ut. Jag älskar dessa morgnar ute på gården då jag hämtar ved, busar med hundarna och de senaste dagarna njuter av vintervädret. Jag passade på att fota lite medan solen var framme.

Efter att ha varit ute ett bra tag med hundarna, in, äta frukost och iväg till stan för att ha möte på arbetsförmedlingen angående starta eget, och sen uträtta lite ärenden. Det är så himla kul att mina handläggare på arbetsförmedlingen är så positiva till att jag vill starta eget och till idén i sig. De har ju hängt med ett tag nu, vet hur dåligt jag har mått periodvis, så det märks verkligen att de är så glada över att se hur bra jag mår. Det är verkligen upplyftande!

Varje gång jag är i stan längtar jag bara tillbaka ut på landet, och jag tänker varje gång att jag är så otroligt glad att jag lyckades flytta ut på landet så fort igen! Det kändes tröstlöst ett tag, men knappt tre månader gick mellan det att förra huset såldes och att vi köpte det nya, så jag är så nöjd nu.

När vi sen kom hem åt vi middag och sen tog jag ut Amy och Karak på en dragtur, som sagt måste passa på, för enligt SMHI ska det bli plusgrader framöver (buhu!).

Tack Amy och Karak för att jag har er, ni gör att det är drag i mitt liv! ❤

20161110_155638

Kvällens dragtur

img_9210-2eimg_9202-2eimg_9193-2e

Den vackra morgonen

img_9215-2e

Vackra Karak

img_9226-2eimg_9227-2e

Ett glatt gäng

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s