Höglöp och plusgrader

Himlen gråter utanför och här inne har Dia kommit i höglöp. Det är inte bara Karaks intresse som har ökat markant, utan även Dias. Oj så hon uppvaktar honom, slickar honom i ansiktet, vänder rumpan mot honom med svansen i vädret och jag skrattar inombords, för det ser så roligt ut. De är bara tillsammans korta stunder när jag står alldeles bredvid, annars vilar Dia inne på ”sitt rum” där vi har satt en barngrind. Dia gillar ju att vara ifred när hon vill vila, så det fungerar jättebra. Karak älskar att vara inne och gosa på kvällarna och än så länge är det ändå rätt lugnt, allting är så otroligt mycket lättare här ute på landet.

Men vädret?? Snön håller på att smälta bort. Det var en kort tid i sagovinterlandet. Men förhoppningsvis kommer det tillbaka snart! Men nu vill jag bara att all snö ska smälta bort så att man i alla fall kan köra barmark utan att halka och bryta nacken. Idag var det knappt så att man kunde ta en vanlig promenad utan att halka och slå sig. Jag behöver skaffa broddar.

I övrigt är det ganska mycket, dagarna rullar på, veckorna drar förbi. Vi jobbar med förberedelser inför företagsstarten, drag- och annan hundträning, utbildning, vedbodsbygge, arbete med gården osv. Och jag trivs när det är mycket att göra, så länge det är saker jag brinner för.

20161114_12484320161114_124816

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s