Broddar, klövjeväskor och goodbye apartment

Efter några dagars städande och målande lämnade vi idag in nycklarna till lägenheten i stan. Aldrig mer ska jag sätta min fot där! Under tre månaders uppsägningstid har den där lägenheten hägrat i mitt medvetande, så det är så otroligt skönt att äntligen bli av med den. Nu kan jag se framåt, bara framåt.

Vädret här är lite av ett irritationsmoment, samtidigt som det är väldigt härligt att det har kommit lite snö, så är det väldigt frustrerande att det är för lite snö för att kunna köra släde och kickspark, och lite för halt och riskfyllt att köra med cykel och vagn, i alla fall med den utrustning jag har. Jag ska försöka hitta vägar med hyfsat underlag där man kan köra vagnen, men runtomkring oss är vägarna hala.

Istället sätter vi på oss broddar, fyller klövjeväskor med tyngder och ger oss ut på äventyr i skogen. Akira har visat sig vara väldigt lyhörd vilket är kul, och hon är verkligen en liten godisråtta, vilket är en fördel i träning. Vi har i alla fall haft några dagar med härligt väder. Nu väntar vi på mer snö!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s