Hund- och kattfredag

Idag har vi bara ägnat oss åt hundarna och katterna. Första dagen som inte är fullbokad av mindre roliga måsten. Det blev en lång promenad i skogen, bus på gården, nytt klätterträd åt katterna, pastamiddag, och lite häng på sociala medier.

Nu finns vi både på Pinterest som Shenanigans, och på Tumblr som Wildshenanigan. Jag är lite oförklarligt förtjust i sociala medier som är baserade på bilder i första hand.

20161202_13464220161202_13472420161202_134729

I förrgår köpte vi ett nytt katträd som monterades ikväll och blev en succé, framförallt hos Kokos. Och det är väldigt passande, då det mest är Kokos som kan komma på idén att klösa på lite allt möjligt här hemma. Men så fort trädet var på plats så kom klösklorna fram. Det är så härligt att bli glad för att han klöser där han får klösa, istället för att bli irriterad då han klöser på dörrkarmarna.

20161202_200009

Jag får ibland kommentaren att det är fantastiskt att hundarna och katterna går så bra ihop, och då slår det mig att det numera är så självklart. Med tanke på vilka raser vi har, och att vi har fyra stycken, så är det verkligen underbart hur snälla hundarna är mot katterna. Allihop. Och katterna tycker om hundarna också, speciellt Sushi, som brukar gå rakt in i hundhopen och stryka sig mot dem. Modig dam. Och snälla hundar ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s