Dags för årets höjdpunkt

Jag älskar Stockholm hundmässa! För mig är det en av årets höjdpunkter när det gäller evenemang och sånt. Imorgon åker vi dit, och vi tar med oss Akira, dels för att hon inte är så van att vara i hundgården än, men även för att hon är ung och att det är ett väldigt bra tillfälle för miljöträning.

På tal om miljöträning så fick Akira även följa med till Bauhaus idag då vi hade lite ärenden där. Jag har tidigare sett folk gå in med hund där, så jag frågade personalen och det gick alldeles utmärkt att ta med hund in. Tummen upp för det! Man blir alltid så glad när man hittar ställen dit hundarna är välkomna. I Uppsala är det tyvärr ganska begränsat om man jämför med t ex Stockholm.

Hur som helst är vi väldigt taggade inför imorgon! I framtiden skulle det vara kul att ställa Karak, men tills vidare nöjer vi oss med att vara åskådare. Vi kommer att befinna oss vid malamuteringen tillsammans med malamutepacklife och passout till att börja med, sen självklart kommer vi att titta på csv, då vi känner en av dem som ska ställa, fina tiken Hattai. Om ni känner igen oss är det bara att komma fram 🙂

Hoppas vi ses där!

20161203_113925

Akira med husse på Bauhaus

20161203_115855

Man blir trött av all shopping

 

4 reaktioner till “Dags för årets höjdpunkt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s