Stockholm hundmässa

Idag var det dags att vimla bland hundar, människor, företag och hundprofiler på Stockholm hundmässa. Jag, som annars brukar ha väldigt svårt att vistas på ställen med mycket folk längre än tio minuter, stortrivs på den här mässan. Men det är nog för att jag kopplar bort alla människor eftersom hundarna står i fokus.

Precis som förra året var kön till parkeringen ett moment i sig, och man tycker att jag borde ha lärt mig sen förra året, men tydligen inte, så lite sena blev vi, i vanlig ordning. Men vi hann i alla fall träffa malamutepacklife och passout en snabbis, se de tjeckoslovakiska varghundarna, samt grönlandshundarna, samt mingla på rastorget, så jag är nöjd.

Akira var med och hon var superduktig! Med tanke på den stressiga miljön var hon väldigt positivt inställd till det hela. Hon var lätt att få kontakt med så jag passade på att göra lite enkla kontaktövningar, vilket hon svarade fantastiskt bra på, duktiga tjejen!

När vi kom hem var det några hundar som var överlyckliga att få återförenas, och nu sover Akira som ett litet barn efter denna spännande dag.

20161204_103123

Hattai och Okami, tjeckoslovakisk varghund

20161204_100450

Malamuteringen ❤

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s