Akira i led med Karak

Nu har det krupit in lite plusgrader över Uppland, vilket gör att det inte är lika halt som det har varit ett tag nu. Hade ju hellre sett att det kom snö, men så länge man kan ta sig fram hjälpligt med vagnen så är jag ändå hyfsat nöjd.

Idag fick Akira testa att gå som ledarhund tillsammans med Karak. Och precis som vi misstänkte innan så var det en roll som passade henne perfekt. Hon är enormt taggad och har ett fantastiskt driv. Vi kunde inte låta bli att skratta i början, då hon och Karak tjöt ikapp för att få komma igång. Och när det bar iväg sprang de bredvid varandra som om de aldrig gjort annat.

Amy kändes nöjd med att gå bakom bredvid Dia och Dia hängde på bra. Vi tog det försiktigt för att känna efter ifall det var halt, men det gick faktiskt väldigt bra, trots att det ligger ett tunt lager snö. Men jag längtar efter mer snö nu!

20161205_11365420161205_114845

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s