Det drar ihop sig

Posted on

Det kommer utan tvekan att bli en händelserik start på 2017! Först åker vi upp och hämtar hem Hiku direkt efter nyår, och sen är det planering på riktigt inför företagsstarten, som vi gissar blir i februari om allt går enligt planerna.

Det drar också ihop sig till jul nu. Vi har inte schemat fullspäckat, vilket känns skönt, men det kommer att bli lite besök hit och dit till familj och vänner.

Lagom till jul har snön smält bort och lämnat kvar en hinna av is. Idag har det knappt gått att gå vanliga promenader. Som tur är inhandlade jag riktiga kedjebroddar för ett tag sedan, och de är grymma! Utan dem skulle jag ärligt talat stanna inne. Usch! Men hoppas nu på att allt smälter bort illa kvickt och att det kan komma ny fin snö. Men är det isfritt kan man ju i alla fall köra barmark.

img_4498-2eimg_4496-2e

I övrigt har jag lyckats få upp ångan lite och fortsatt med mitt målarprojekt inomhus. Nu har jag börjat i köket, där alla furuluckorna ska bli vita. De guldiga knopparna ska bytas ut, vi ska fixa nytt kakel och  nya bänkskivor. Det är så otroligt roligt när man ser förvandlingen!

20161222_194024img_4508-2e

Karak tittar på när jag målar

One thought on “Det drar ihop sig

    Lillian Flaskerud-Lillegård said:
    24 december, 2016 kl. 12:20

    God jul til dere alle sammen. Håper på et aktivt 2017 med mange koselige oppdateringer fra hverdagslivet deres. Det er så trivelig å følge med. Ikke minst med flotte bilder og små kommentarer. Ha et riktig godt nytt år!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s