Skogen, vi längtar efter dig…

Vi tar bilen och packar in hundarna, slirar iväg på de isiga vägarna vi har här ute hos oss just nu. Antingen kan väl isen smälta bort, eller så kan snön komma tillbaka. Det här vädret är ett icke-väder som gör alla hundaktiviteter besvärliga. Jag har redan förbrukat två par broddar; ett par ramlade av fötterna och det andra gick sönder i tumult på isen. Så nu måste jag nog kika ut ett par Icebug eller liknande…

Men i skogen är det ju inte halt i alla fall, så vi flyr från grannar, hästar, hundar och kör ut i ingenstans, djupt ut i skogen. Kör förbi ett par ensligt belägna hus och jag känner en allt starkare längtan efter ett avskilt boende, långt bort från alla andra. Jag känner ett inre lugn när jag kommer ut i skogen, när jag vet att jag är ensam. Jag är egentligen ingen enstöring, jag älskar att umgås med nära och kära, men jag gillar tystnaden och stillheten.

Redan när vi köpte det här huset så var vi inställda på att det skulle vara ett tillfälligt boende, en räddning för att komma bort från stan. Både huset och tomten är lite för litet, och vi vill bo mer avskilt. Missförstå mig inte, vi trivs här, och jag är evigt tacksam att vi lyckades komma ifrån lägenheten så snabbt. Det är en perfekt mellanlandning. Men jag har blivit så övertygad om att jag ska kämpa för mina mål. Jag vet hur jag vill ha det och jag kommer att göra allt jag kan för att nå dit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s