En vecka kvar

Om en vecka är hon här, lilla Hiku. ❤ Det känns så otroligt spännande och roligt att få börja en lång resa tillsammans. Jag börjar förbereda mig på att hon kommer att förändra tillvaron ganska rejält med allt vad det innebär att ha en liten valp hemma. Det är ju bitvis ganska jobbigt, men samtidigt väldigt roligt.

Jag har bara haft Dia som valp tidigare, och med hennes skygghet var det en utmanin, inte minst känslomässigt. Det var mycket glädje, men också mycket känslor att hantera. Det var svårt att se henne kämpa med tillvaron, och jag funderade mycket på hur mycket hon skulle behöva utstå. Men hon blev ganska snabbt en hund som var väldigt trygg och glad i hemmet och med familjen, och det var räddningen.

Hiku är en valp som har fått en otroligt bra grund att stå på och en bra start på livet. Hon har alla förutsättningarna för att bli en trygg och glad hund. Och vi ska förvalta detta med all vår omsorg.

15697835_10154348042823668_7992408178619000168_n

Hela kullen

En tanke på “En vecka kvar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s