Nyår och lyckopiller på fyra ben

Bland det absolut bästa jag vet är att gå i en vacker skog där hundarna ( i alla fall ett par av dem ) kan springa lösa och bara vara hundar i naturen. Långt bort från all stress, alla utmaningar, alla krav och förväntningar.

Mina hundar är lyckopiller på fyra ben. Att se de springa runt i skogen fyller mig med värme, deras lycka smittar av sig på mig.

Imorgon är det sista dagen på det här året. Ett väldigt händelserikt år. För ett år sedan var jag mitt emellan två kapitel i mitt liv; ett som avslutats och ett som ännu inte hade börjat. Det var en tid för nyorientering, en tid att lägga bakom sig det som varit och med vördnad och respekt för mig själv välja en ny väg i livet.

Jag jobbade med hästarna, som skänkte mig kraft. Jag levde lite av ett draghundsliv ute på landet, ensam på gården, bara jag och hundarna. Men sen kom smällen. Att förlora gården var tungt och det tog djupt. Men jag tog mig igenom det, med stöd av min underbara familj. Mitt i allt virrvarr av känslor mötte jag Andreas och med ens började jag ett nytt liv. Jag hittade min väg och det gjorde mig stark.

Det har varit en resa, en tid i stan och sen ett husköp. Akira som kom in i våra liv och förgyllde vardagen och draget. Och sen bestämde vi oss för att köpa lilla Hiku.

2017 ska bli ett bra år. Hiku flyttar in, vi startar vårt företag och vi lär oss ännu mer av livet. Jag ser fram emot 2017!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s