Välkommen Hiku

Då har jag äntligen lite tid över till att skriva. De senaste dagarna har varit händelserika och nu är äntligen lilla Hiku här hemma hos oss. I tisdags åkte vi upp och hämtade henne hos Snowquest. Lagom till resan blev det såklart snökaos i hela landet, och bitvis var det köer på vägarna, så resan tog tid. Men det var det helt klart värt!

Tisdagskvällen hos Snowquest var väldigt trevlig och vi fick chansen att träffa två av de andra valpköparna, som var mycket trevliga! För att inte tala om alla fina malamuter!

Dagen efter vaknade vi och möttes av ännu mer snö, så de fick ploga för att vi skulle kunna komma iväg hem. Tolv och en halv timme tog hemresan, men Hiku var superduktig och tog det hela med ro och nyfikenhet.

Nu är vi hemma och Hiku börjar lära känna de andra hundarna lite. Det går hur fint som helst med tjejerna. Karak är nyfiken men ändå rätt avvaktande. Akira har börjat löpa, så då blir han lite känsligare till sinnet, så vi tar det lugnt med introduktionen. Men det kommer säkert att gå superbra, bara han får vänja sig i sin takt.

Hiku är en framåt, glad och orädd tjej och det känns helt fantastiskt att vi har fått just henne! Vacker som en dag och med en härlig personlighet. Det kommer att bli hur bra som helst ❤

2 reaktioner till “Välkommen Hiku

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s