Hektisk men härlig tillvaro

Anledningen till att jag inte hinner skriva så mycket är helt enkelt den att vi har lite fullt upp just nu, dels med Hiku och dels med företaget, och sen med alla aktiviteter i övrigt. Men det är roliga saker att ha fullt upp med, så jag trivs jättebra.

Det går superbra med Hiku, hon är en rolig, gosig och härlig individ med en massa initiativ, men ändå rätt lätt att ha och göra med än så länge. Det känns som om hon är väldigt trygg i sig själv.

Och vilket underbar vinter vi har fått! Förutom att vattnet frös en natt här ute så har jag bara njutit fullt ut av snön och kylan. Och hundarna är lyckliga, för nu kan vi ta framsläden igen. Det har varit så mycket på schemat så här runt jul och nyår, och även om det är trevligt så har jag längtat efter vardagen. Jag har längtat efter att ägna mig en massa åt hundarna, att planera företaget, att bara vara ute i skogen.

Hiku har fått prova på en liten slädtur också, i lugnt tempo. Hon satt i mitt knä på släden och verkade tycka att det hela var ganska skoj. Hon blev till och med busig och ville leka lite med mig när vi satt i släden. Hon är inte en valp som blir rädd i första taget. Allt känns verkligen superbra med henne, hon är en liten klippa ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s