Kvällsdrag och att försöka plugga med en valp

Igår kväll tog vi en tur i mörkret med släden. Det gällde att passa på medan den sista snön låg kvar, eftersom det varit plusgrader hela dagen och man kunde höra hur det droppade från hustaket. Men det milda vädret hade packat ihop snön på vägen, så släden gled lätt. Vi pyntade släden med lite julbelysning som en extra mysfaktor.Jag måste säga att jag älskar kvällsturer! Då kör vi direkt från huset, eftersom hästarna är inne i stallen och de flesta grannarna är inomhus, så det är lugnt och fridfullt ute utan en massa störningar. Hiku har fått sitta tryggt i mitt knä på släden när vi har kört korta, långsamma turer, för att hon ska få vara med och känna på lite. Det är kul att se hur hon verkar tycka att det är spännande att vara ute med de andra hundarna. Hon är verkligen en orädd liten tjej!

Och annars då? Jo nu håller jag på att läsa det sista på utbildningen, och jag kan säga att det inte alltid är det lättaste när man har en valp runt fötterna som biter i ens fårskinnstofflor, tuggar på bordsbenen, kissar inne i tid och otid… Och sen för att inte tala om att hon är så ofantligt söt så man måste ju gosa med henne hela tiden också!

Jag måste bara säga (igen!)att det går så himla bra med Hiku, man blir varm i hjärtat varje gång man tittar på henne. Det är väl därför man orkar med allt det andra 🙂 Hon är ändå rätt lugn än så länge, sover mycket. Hon sover hela nätterna vilket är superskönt. Hon är också rätt självständig av sig; hon kan ligga för sig själv och tugga och leka med sina leksaker. Självständig men ändå väldigt kontaktsökande, glad och gosig. Bästa kombinationen!

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s