Vilodag, hundgårdshäng och snöstorm

Idag drog ett snöoväder in över oss efter lunch, så våra planer att ha en vilodag föll sig ganska naturligt. På förmiddagen hängde vi i hundgården med alla hundarna, för att få Hiku att vänja sig vid den. Vi har varit där en liten stund de senaste dagarna tillsammans med Hiku, men idag var det första dagen då alla hundarna var tillsammans i hundgården, och det gick jättebra. De stora tar verkligen hänsyn till att Hiku är liten ❤

Annars har vi mest gosat inne, och nu på kvällen blev det en kort liten promenad till brevlådorna i snöstormen. Hikus första promenad med gänget, och hon verkade tycka att det var superkul! Hon skuttade glatt bredvid de andra.

Man vill ju så himla mycket så här när man har fått hem en liten plutt, men det gäller att komma ihåg att bara ta det lugnt också, ge henne chans att återhämta sig från alla nya intryck. Det gäller ju de stora hundarna också, även om Hiku har ett mycket större behov av vila än de. Vi har alltid vilodagar på schemat och jag upplever att alla hundarna är duktiga på att slappna av hemma.

Snön smälte ju bort på vägarna igår igen, men nu snöar det som sagt, så jag hoppas innerligt att det blir lite snö på vägarna som ligger kvar nu när det ska bli minusgrader igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s