Mer quality time

Jag har faktiskt märkt att ju fler hundar jag har skaffat, desto mer ”quality time” har jag fått med var och en. Man hade ju kunnat tänka att det skulle vara tvärtom, men när jag hade tre stycken så kunde jag ju faktiskt gå på promenad med alla tre. Det vill jag inte med fyra, och än mindre med fem.

Så jag tar dem ofta två och två. Jag brukar variera med vilka jag tar ihop, för att de också ska få quality time med varandra. Idag tog jag Amy och Karak på en långpromenad i det vackra vintervädret medan sambon roade löptiken och valpen där hemma.

Just det… löptik och valp samtidigt. Det är lite pyssel, men än så länge är det hyfsat lugnt ändå, trots att Akira verkar vara i början av sitt höglöp. Det som är lättare med Akira än när Dia löpte är att Akira är en hund som gillar att vara ute på gården mycket mer än vad Dia gör, vilket gör att det är lättare att separera Karak och Akira. Dessutom är Akira lättare att lämna bort om de skulle bli väldigt stressade längre fram.

Det får blir många långa skogspromenader den här veckan!

20170113_115115-1eee20170113_115129e20170113_114839-2

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s