Hiku och Raven

Min kompis Varga har en fyra månader gammal valp av rasen American Wolfdog vid namn Raven. Idag tog vi Hiku med oss och åkte hem till dem för att umgås och för att valparna skulle få träffas. Förutom att utbyta valperfarenheter och dela med sig av roliga valpanekdoter så får man också nöjet att bevittna två klumpiga men glada valpar leka som bara valpar gör. Det var fullt ös, jag satt på knä på hennes köksstol för att slippa få vassa valptänder i fötterna när de for förbi under bordet. Vargas stooora hanhund av rasen tamaskan dog var inte sen att ge sig in i leken, supersöt, som en jättevalp 🙂 Hiku är verkligen en framåt liten krabat som inte är särskilt rädd av sig, och Raven var, förutom bedårande söt, sprallig, glad och framåt.

Efter att ha fått i mig teet från min gigantiska tekopp gick vi ut i deras trädgård där valparna fortsatte leken med glatt humör. Inte konstigt att Hiku har sovit i princip oavbrutet den här kvällen! Men jag tror att de hade väldigt roligt idag ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s