Lilla snöprinsessan

Vi har haft en helt fantastisk morgon, så jag tog ut Hiku och kameran och gick ut i den soliga och kalla vintern. Hiku skuttar runt, så söt med sin vita päls i vinterlandskapet. Det är värdefulla stunder tillsammans, då vi övar följsamhet och att bara ha kul tillsammans. Hon är väldigt lyhörd och älskar att busa! Det är både roligt och praktiskt att kunna belöna med lek och bus, det har man ju alltid med sig.

I övrigt har vi ju löp här hemma, så vi har lite att pyssla med. Men det går hyfsat bra faktiskt. Andreas har snickrat ihop en grind så att vi lättare kan separera Karak och Akira inomhus, i varsin del av huset och det har fungerat väldigt bra. Sen så är de mycket ute på gården var för sig, och vi tar ut och aktiverar dem i omgångar. Det är förvånansvärt ändå hur lugnt det är för det mesta, men det kan bero på att Akira inte alls är lika intresserad av Karak som Dia var när hon löpte. Och att Akira i sig är lugnare än vad Dia var. Dia var ju galen varghund tredubblat, haha ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s