Valppromenad och Instagram

Fredag idag, och det har varit en lugn sådan. Jag tog en liten promenad ut på närmaste fältet med Hiku och Amy, för att få lite egen tid med dem. Tog med mig kameran och njöt av eftermiddagssolen.

Lugn och lugn, Akira har precis slutat med sitt höglöp. Men guess what! Nu har Amy börjat löpa istället! Ett tag kändes det som om jag ville bryta ihop lite grann, men sen så insåg jag att om jag bara härdar ut under det här löpte så kommer det dröja lääänge till nästa, vilket ju är skönt. Och sen vi fick upp grinden hemma har det blivit mycket lugnare. Amy gillar ju att vara ute väldigt mycket också, så det är lätt att separera henne och Karak.

Till något annat, ni har väl inte missat att vi finns på Instagram, dels under wildshenanigans, och sen har jag också öppnat ett nytt konto för Hiku, då jag tyckte att det skulle vara kul att ha ett lite mer för henne för att följa hennes uppväxt. Det hittar ni på hiku_and_the_pack. 

img_1696eimg_1831-2eimg_1723-2eimg_1802e

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s