Time flies

Herregud vad tiden går fort, känns som om jag inte riktigt hänger med. Och hinner knappt med att skriva. På instagram hinner jag uppdatera lite mer, så kika in där! Det är inte stressigt, bara mycket att göra. Nu är i alla fall löpen över för den här gången och det är otroligt skönt.

Vädret är deprimerande, is is is. Så vi vandrar i skogen. Gör en massa övningar. Tränar följsamhet utan koppel. Hiku växer och frodas. Vi varvar vilodagar med äventyr och hon är positivt inställt till allt. De här veckorna har vi passat på att hälsa på folk, gå till nya platser, träna in enkla kommandon. Nästa helg ska vi gå på ”valpsläpp” och helgen efter det börjar valpkursen som vi har anmält oss till. Det ser jag verkligen fram emot!

Jag älskar verkligen vår lilla flock! En härlig blandning av goa individer som verkligen gillar varandra. Och Hiku har verkligen blivit en i gänget. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s